Sitni tisak

Dostava i isporuka

 

Sve što nikad niste htjeli znati i ne zanima vas, ali moramo imati na webu.

Dostava

Dostava proizvoda se u pravilu vrši unutar 10 radnih dana od narudžbe, s izuzetkom otoka, a najkasnije unutar 14 dana od sklapanja ugovora.

Cijena dostave je 3€ s pdv-om za sve narudžbe.

Kupljeni proizvodi dostavljaju se putem Hrvatske pošte.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne oštete. Kupac odnosno ovlašteni preuzimatelj dužan je pregledati proizvod prilikom njegovog preuzimanja te eventualna oštećenja odmah reklamirati dostavnom radniku koji je paket dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku s vidljivim vanjskim oštećenjima. U slučaju oštećenja ili umanjenja sadržaja pošiljke, Kupac odnosno ovlašteni preuzimatelj dužan je podnijeti prigovor dostavljaču odmah pri uručenju pošiljke te o istom pisanim putem obavijestiti Prodavatelja na e-mail adresu: knujic@yahoo.com. Kupac odnosno ovlašteni preuzimatelj dužan je po primitku proizvoda potpisati otpremnicu ili dostavnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju pošiljke.

Ako Kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga, a ambalaža nije oštećena, Prodavatelj ima pravo uskratiti iznos izravnih troškova povrata proizvoda od uplaćenog iznosa.

Info:

UNIMOND obrt za savjetovanje i trgovinu Lojenov prilaz 8, 10000 Zagreb

Info:

Uvjeti korištenja Raskid ugovora Uvjeti dostave