Integrativni pristup

Usluge

Osobni razvoj u privatnom i poslovnom životu. Izgradite autentičnu osobnost i liderstvo.

Ukratko

Osobni razvoj

Osjećate se prazni, nemoćni, preplavljeni, nesretni, tjeskobni? Imate nezadovoljavajuće partnerske, roditeljske, društvene ili poslovne odnose? Teško se nosite sa stresom i iscrpljenošću? Tražite svrhu i smisao života? Kroz integrativni terapijski pristup osvijestite i transformirajte nesvjesne obrasce i izgradite zreli i ispunjeni život u svim segmentima. Kombinacija različitih psiholoških i energetskih metoda.

Usluge

Otkrivanje autentičnosti

Integrativna tjelesno orijentirana psihoterapija

Integrativna tjelesno orijentirana psihoterapija je psihoterapijski pravac koji uvažava jedinstvo uma i tijela te radi na integriranju emocionalnog, mentalnog, duhovnog i fizičkog aspekta ljudske osobnosti. Kroz otkrivanje skrivenih blokada i negativnih uvjerenja u nesvjesnom umu, otvaranjem energetskog protoka, ekspresije blokiranih emocija, otpuštanjem trauma i davanjem novog pozitivnog iskustva omogućuje nam da integriramo svoje potisnute i odbačene dijelove, ostvarimo svoje potencijale i vodimo zreliji život. U zadnje vrijeme postaje sve poznatiji i popularniji pravac zbog učinkovitosti kao posljedice dubokog i širokog integrativnog psihoterapijskog rada.

Tehnika emocionalne slobode

Poznata i po nazivu “tapkanje”, tehnika emocionalne slobode (eng. Emotional Freedom Technique, EFT) jedna je od najraširenijih tehnika za osobni razvoj u svijetu zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti. EFT predstavlja energetsku tehniku baziranu na principima akupunkture, ali bez korištenja igala. Polazi od toga da su uzroci naših psihičkih i fizičkih smetnji energetske blokade. EFT uspostavlja normalan protok energije u našem tijelu čime dolazi do uravnotežavanja procesa u tijelu i umu. Učinkovitost ove tehnike na različita psihofizička stanja opisana je u preko 100 znanstvenih članaka (tjeskoba, depresija, PTSP, ovisnosti, fobije, alergije, kronični stres, astma, fizička bol…). 

Reprogramiranje životne matrice

Reprogramiranje životne matrice zasniva se na tehnici emocionalne slobode, ali se razlikuje svojom izvedbom i pogodnija je za rad s negativnim uvjerenjima i traumama. Dok je tehnika emocionalne slobode više fokusirana na uklanjanje energetskih blokada, reprogramiranje životne matrice više se bazira na uspostavi novih sjećanja i iskustava.

Sistemske konstelacije

Sistemske konstelacije predstavljaju rad na osobnim problemima u različitim poljima odnosa, najčešće obiteljskom. Zasnivaju se na principu da svaki sustav teži postizanju ravnoteže. Ukoliko je sustav (obitelj) van ravnoteže konstelacije ukazuju na uzroke i načine razrješenja neravnoteže. Češće se izvode kao grupni rad, ali se mogu koristiti i u individualnom radu. Konstelacijama se rasvjetljavaju nesvjesni obrasci ponašanja, psihološke ili fizičke blokade, neraščišćeni odnosi u obitelji, ponavljajući negativni obrasci kroz generacije, negativna uvjerenja i dr. Na taj se način otvara mogućnost da živimo ispunjeniji i svjesniji život, razvijamo i održavamo bolje odnose te imamo bolje psihičko i fizičko zdravlje.

Ako ne uspijevate vidjeti rješenje, to je znak da zapravo ne uspijevate vidjeti problem.

Gilbert K. Chesterton

što mogu dobiti za sebe?

Svjesnost, kreacija i liderstvo

Preuzmite odgovornost i budite kreator svog života. Osvijestite negativna uvjerenja i blokade koje vas drže na mjestu. Promijenite nezadovoljavajuće životne okolnosti i živite svoj autentični život. Otkrijete ljubav prema sebi i drugima. Pokažite se svijetu. Budite lider.

Info:

UNIMOND
obrt za savjetovanje i trgovinu
Lojenov prilaz 8, 10000 Zagreb