BURNOUT

18,00 

Kako izgleda burnout iz prve ruke? Što je burnout i zašto do njega dolazi? Koja je razlika između iscrpljenosti i burnouta? Kako nastaje burnout i koji uzroci dovode do njega? Koja je poveznica između burnouta i ljubavi? Kako izbjeći ili se nositi s burnoutom? Koji je širi smisao burnouta i što možemo naučiti iz njega? Koja je uloga poslodavca i društva u tretmanu burnouta?

Ovo su samo neka pitanja na koje knjiga daje odgovore. Knjiga se bavi osvještavanjem dubokih nesvjesnih uzroka koji su u pozadini burnouta. Prebacuje naglasak s vanjskih okolnosti na unutarnju priču pojedinca i sa simptomatskih pokušaja rješenja na rješavanje uzroka koji nas vode prema burnoutu. Daje alate i metode za suočavanje s burnoutom, potiče unutarnju transformaciju i osvještava potrebu za promjenom životnih okolnosti prema izgradnji zrelog i odgovornog života. 

Burnout, priča o nama pisana je na osnovu osobnog iskustva težeg oblika burnouta, ali ujedno i kroz stručni pogled integrativnog terapeuta. Donosi holističku i inspirativnu priču o nama sagledanu kroz prizmu burnouta i usmjerenu prema našoj istinskoj potrazi za ispunjenjem vlastite svrhe. 

Kategorija: